KÖZÉRZET

7 dolog, amit érdemes tenned, ha állandóan fáradtnak érzed magad

A fáradtságot úgy írhatjuk le, mint az energia és a motiváció hiányát (mind fizikai, mind mentális téren). Ez nem ugyanaz, mint az álmosság, ami azt jelenti, hogy alvásra van szükséged… A fáradtság nagyon gyakori panasz, és tünet, nem pedig betegség.

Ahogy öregszel, egyre fáradékonyabb leszel. Általában 35 és 50 éves kor között jelentkezik először, különösen, amikor úgy érzed, hogy „kiégtél”, „belefáradtál” valamibe, netán túlterhelt vagy. Sokakat ilyenkor hatalmas mértékű fáradtság önt el. A jó hír viszont az, hogy igenis le lehet küzdeni ezt a fáradtság érzést, és mindehhez egy kis tudás, némi akaraterő kell – no meg egy csésze kávé. Íme,7 dolog, amit érdemes tenned, hogy leküzdd az állandó fáradtságot:

.

 

 

 

2. Mozogj eleget

A testmozgás az, ami a legutolsóként jut eszedbe, ha fáradt vagy. Ugyanakkor számos tanulmány szerint a rendszeres testmozgás növeli az energiaszintet. Híres orvosok szerint a rendszeres mozgás és torna következtében javul az életerő és az általános életminőség. Akik aktívan élnek, azoknak az önbizalmuk is nagyobb. A testmozgás javítja a szív, a tüdő és az izmok működését, emellett üzemanyagot biztosít a szervezetnek. Így mindenhez több energiád lesz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL