KÖZÉRZET

6 ok, amiért az antidepresszánsok nem hatnak - Tapasztaltad már?

A depresszióban szenvedők nagy része szed antidepresszáns tablettákat. Sokan azonban félre informáltak a tabletták működése kapcsán, és néha azzal szembesülnek, hogy a gyógyszeres kezelés nem is hat. Ilyenkor sok ember kétségbeesik, és nem tudja, hogy mi legyen a következő lépés. Ha belefáradtál abba, hogy hatástalan a gyógyszer, akkor olvasd el az alábbi cikket, és mindenre fény derül. 

Tájékozódj

Széles választék áll rendelkezésre, tájékozódj, hogy melyik működhetne a legjobban a te esetedben. Ne mondj le a gyógyszeres kezelésről, ha az első gyógyszer nem vált be. Az antidepresszánsoknak két fő típusa van, érdemes kideríteni, melyik válik be jobban. Lehet, hogy szükségesek olyan kiegészítők is, melyek fokozzák az adott antidepresszáns hatását, például a thyroid hormon vagy a halolaj.

A depresszió sokakat érintő súlyos mentális betegség. Orvosod segíthet megérteni ezt a folyamatot. Mindaddig, amíg pontosan és őszintén beszámolsz orvosodnak a gyógyszerrel kapcsolatos tapasztalataidról, ő képes lesz megfelelő segítséget nyújtani, amennyiben probléma lép fel. Ki tudja, talán nem is a gyógyszeres kezelés a legmegfelelőbb gyógymód számodra

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL