KÖZÉRZET

6 fontos táplálék, mellyel segítheted a tobozmirigy működését

A tobozmirigy embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely toboz alakjáról kapta a nevét. Gyakran emlegetik mestermirigy néven, vagy a harmadik szem mirigyeként, hiszen az agyunk tudatának székhelye, és körülbelül akkora, mint egy szem borsó.

 

Ez a mirigy természetes módon egy melatonin nevű hormont termel, mely szabályozza szervezet napi ritmusát, beleértve a cirkadián (napi biológiai ritmus) ritmusát is. A tobozmirigy karbantartása, edzése és fejlesztése rendkívül fontos, mivel hatással van a test összes rendszerére, kiváltképp meghatározza a szellemi tevékenységek tudatosságát, és azt, hogyan érzékeljük a külvilágot a saját tapasztalásainkkal.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Nyers élelmiszerek

A hús túlzásba vitt fogyasztása - beleértve a hal is -, melynek nagyon magas a higanytartalma, előnytelenül hat a tobozmirigy működésére. A szakemberek szerint, ahányszor húst fogyasztunk, bejuttatjuk a szervezetünkbe a feláldozott állat DNS-ét, sőt, egyesek szerint minden egyes elfogyasztott húsadaggal magunkhoz vesszük a levágott állat a szenvedését is, amely destabilizálhatja és kibillentheti egyensúlyából a tobozmirigyet.
Ez persze nem azt jelenti, hogy feltétlenül át kell térni a vegetáriánus vagy a vegán életmódra, de tartsd szem előtt, hogy a megfelelő élelmiszerek fogyasztása pozitívan befolyásolhatja a tobozmirigy működését, ezért célszerű több nyers élelmiszert fogyasztani.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL