KÖZÉRZET

6 fenséges illat, amellyel elűzheted a stresszt

Manapság életünkhöz szinte törvényszerűen társulnak a stresszes tünetek, amelyeknek enyhítésére egyre többen keresnek különböző alternatív megoldásokat. Ezek egyike lehet az aromaterápia, próbáld ki te is ezt az egyszerű, filléres gyógymódot.

Miért működik?

Azért, mert az orr az egyetlen olyan érzékszervünk, amely mindenféle szűrés nélkül továbbítja az ingereket a limbikus rendszerbe, ami felelős azért, hogy milyen érzelmek születnek bennünk, és ezáltal milyen hangulatunk van. Használatuk széles spektrumon mozog, illatosíthatod a helyiséget, ahol éppen tartózkodsz, kenheted a bőrödre, illetve készíthetsz illatos fürdőt magadnak. Rengeteg fajta illóolaj létezik, sok bennük a szintetikus, ezért a kiválasztásnál légy körültekintő, ha a bőrödre kened, vagy fürdőt veszel, válassz tiszta természetes változatot! Fontos, hogy mielőtt bőrre kennéd bármelyik olajat, végezz bőrpróbát, hogy elkerüld az allergiás reakciókat!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Citrom

Amellett, hogy oldja a stresszt, nagyon erős vírus és baktériumölő hatású. Tisztítja a levegőt, ezen felül, pedig van egy nagyon érdekes tulajdonsága: frissíti a figyelmet, erősíti a koncentrációs képességet. Érdemes tanulás elősegítésére használni, iskolába, munkahelyre is magaddal viheted, ha néhány cseppet papír zsebkendőre cseppentesz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL