Szabó Anna
      Egy új tanulmány, melyet a Harvardi egyetem kutatóinak csoportja folytatott le, kimutatta, hogy azoknál, akik egy hónapban több mint 5-ször fogyasztottak paradicsomlevet, 50 %-kal csökkent a prosztata rák kialakulásának kockázata. A szakértők kimutatták, hogy a paradicsom nagyon hasznos és hatásos az angiogenezis meggátolásában, és a fő ok, hogy nagy mennyiségben tartalmaz likopin keveréket. A likopin egy zsírban oldódó keverék, ezért könnyen felszívódik az emésztőrendszerben. Tudtad, hogy a paradicsomban C-vitamin tartalma jelentősen növekedik, ha magas hőmérsékletnek van kitéve vagy olajban megfőzzük?
OLVASS TOVÁBB!
   A harmónia fenntartása a mai világban: léteznek hatékony módszerek?
A mai életünk tempója sokszor gyorsabb, mint szeretnénk. A korlátlan információáramlás és a mindennapi teendők zűrzavara sokak szám...
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
   Egyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK