KÖZÉRZET

6 egyszerű módszer, hogyan méregtelenítsd a testedet, hogy távozzon belőle a káros cukor

Sokan leginkább a zsír bevitelre összpontosítanak, figyelmen kívül hagyva a cukor káros hatását. A cukornak azonban számos ártalmas egészségügyi hatása van, mint például szívbetegség, rák, Alzheimer-kór, kettestípusú cukorbetegség, depresszió, akne, meddőség és az impotencia. Ha te is azt hiszed, nem fogyasztasz túl sok cukrot, akkor vizsgáld meg 3 napodat.

Ha valóban veszed a fáradságot, és megvizsgálod, hogy 3 egymást követő napon mit eszel, mit iszol, garantáltan látni fogod, hogy legalább 3000 gramm cukrot viszel be a szervezetedbe. Eltávolítani az étrendből. azonban nem könnyű, hiszen szinte minden élelmiszerben megtalálható, és bizony az ember függővé válik, hiányzik neki az energia és a dopamin. Ha ki akarod iktatni a cukrot az életedből, akkor írj egy listát a hűtőben található élelmiszerekről, és ha megkívánsz valamit, kérd meg a szeretteidet, hogy emlékeztessenek a listán szereplő ételekre. Utána pedig kövesd az alábbi 6 módszert, hogy kitakaríthasd a szervezetedből a cukrot:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

6. Igyál sok vizet, pihenj eleget és lélegezz mélyeket

Szánj elég időt magadra, és gratulálj magadnak az eddig elért eredményekhez. Ne feledd, a cél, hogy betartsd azt, hogy ne edd a tiltott dolgokat, amiket a listádra felírtál. Ha nehézségeid támadnak, kérd meg a szeretteidet, hogy segítenek ebben, és támogassanak lelkileg. Ne becsüld alá azt a kémiai folyamatot és változást, ami most a testedben zajlik. Igyál sok vizet, így a méreganyagok gyorsan tudnak távozni a szervezetedből. A méregtelenítés igen sok energiát emészt fel, bizony, szükség van a pihenésre. Meg is van a tökéletes magyarázat arra, hogy miért is aludhatsz nagyokat az elkövetkező pár hétben, így máris hasznát veszed mindennek!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL