KÖZÉRZET

6 egyszerű lépés, ami segít felhagyni a túlzott cukorfogyasztással

Annyi veszélye van a cukornak, hogy egészen biztosan megpróbáltál már időnként felhagyni az édességek fogyasztásával. Sokan ezt komoly problémának hiszik, holott a testednek elegendő csupán 10 nap arra, hogy alkalmazkodjon egy másfajta, cukormentes étrendhez, és megszabadulj a cukorfüggőségtől. Összegyűjtöttünk néhány módszert arra, hogyan is töltsd el ezt a 10 napot.

 

Ha követed az alábbi szabályokat 10 napon keresztül, ezután, ha betévedsz egy boltba vagy cukrászdába, már nem érzel késztetést arra, hogy rögtön vásárolj valami édeset, és befalj fél tábla csokoládét. Emellett a kedvenc sütijeid sem csábítanak már annyira, szóval ráléptél a helyes útra.


 

 

 

4. Legyél felkészülve a vészhelyzetekre

Sokan hajlamosak nem megfelelő ételt választani, ha éppen nincs idejük rendesen enni. Ilyen esetekben leginkább és leghamarabb egy hamburgert, süteményt vagy éppen valamilyen egészségtelen ételt fogsz bedobni. Ebben a 10 napban az egyik cél az, hogy mindig legyen kéznél valamilyen egészséges étel. Készíts össze egy kis uzsonnás dobozt, amiben mindig vigyél magaddal diót, aszalt gyümölcsöt, pulyka vagy csirkemellet, és teljes kiőrlésű ropogós kenyeret. Röviden, minden olyasmit, ami nem romlik meg gyorsan, de emellett biztosítja a szervezet számára a szükséges energiát és jóllakottság érzését.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL