KÖZÉRZET

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

Volt már olyan, hogy azon elmélkedtél, miért olyan nehéz a szíved? Éppen a kedvenc újságodat olvastad, vagy a legjobb barátoddal ebédeltél, de mégis úgy érezted, mintha a sötétség leple ereszkedne rád. Valószínűleg nagyon érzékeny típus vagy. 

Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy szenvedsz-e depressziótól, szorongástól vagy valamilyen fóbiától. Ugyanis az érzékeny lelkek szenvednek a legtöbbet, melyről tudomásuk sincs. De most megtudhatod, miként könnyítheted meg az életedet. Íme, az okok, amelyek miatt szükséged lehet az energiáid helyreállítására:

{KEPGALERIA}

4. Engedélyt kapsz arra, hogy elsőként tegyél fel kérdéseket

A végzet mágnesei, egy olyan állapotot eredményez, mellyel együtt élnek az érzékeny lelkek. A tudatosság az, ami lehetővé teszi, hogy hozzáférj a világ kincseihez. Az érzékeny lelkek efféle tudatosság nélkül élnek, azokkal a lehetőségekkel kalkulálnak csak, melyeket a végzet mágnese vonzz életükbe. Gyakran ők is olyan emberekkel vannak körülvéve, aki tudattalanul cselekszenek. Ez azt jelenti, hogy, amikor a sötétség körbe veszi őket, akkor úgy vélik az az ő reszortjuk, nem tudnak ellene semmit tenni. Ha olyan emberekkel állsz kapcsolatban, akik szeretik és élnek-halnak a drámáért, akkor rád tapadnak és belőled merítenek energiát.
A gyógymód elkezdésével megtanulod feltenni magadnak a kérdést: „Ez az enyém?” Végre kinyitod a szemedet, és megállítod az ilyen embereket. Az elején nehéz lesz, de ragaszkodj a tudatossághoz!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL