KÖZÉRZET

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

Volt már olyan, hogy azon elmélkedtél, miért olyan nehéz a szíved? Éppen a kedvenc újságodat olvastad, vagy a legjobb barátoddal ebédeltél, de mégis úgy érezted, mintha a sötétség leple ereszkedne rád. Valószínűleg nagyon érzékeny típus vagy. 

Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy szenvedsz-e depressziótól, szorongástól vagy valamilyen fóbiától. Ugyanis az érzékeny lelkek szenvednek a legtöbbet, melyről tudomásuk sincs. De most megtudhatod, miként könnyítheted meg az életedet. Íme, az okok, amelyek miatt szükséged lehet az energiáid helyreállítására:

{KEPGALERIA}

1. A ma élő embertömeg

Az emberiség története során még sohasem volt ilyen nagy a populáció, és te érzékeny emberként, könnyen átérzed a világ fájdalmát. A mindennapok során átérzed például az idős szomszédod fájdalmát, aki éppen elvesztette házi kedvencét. A hírek tele vannak a világszerte történő borzasztó atrocitásokkal, melyek miatt úgy érzed, elmerülsz a sötétségben. De ha megtanulod az energiagyógyítást, akkor el tudsz határolódni érzelmileg mások szenvedésétől. Jó hír, hogy egyre több gyógyító van, akitől tanulhatsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL