Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

Szerző:
Szabó Anna
Volt már olyan, hogy azon elmélkedtél, miért olyan nehéz a szíved? Éppen a kedvenc újságodat olvastad, vagy a legjobb barátoddal ebédeltél, de mégis úgy érezted, mintha a sötétség leple ereszkedne rád. Valószínűleg nagyon érzékeny típus vagy. 

Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy szenvedsz-e depressziótól, szorongástól vagy valamilyen fóbiától. Ugyanis az érzékeny lelkek szenvednek a legtöbbet, melyről tudomásuk sincs. De most megtudhatod, miként könnyítheted meg az életedet. Íme, az okok, amelyek miatt szükséged lehet az energiáid helyreállítására:

.

1. A ma élő embertömeg

Az emberiség története során még sohasem volt ilyen nagy a populáció, és te érzékeny emberként, könnyen átérzed a világ fájdalmát. A mindennapok során átérzed például az idős szomszédod fájdalmát, aki éppen elvesztette házi kedvencét. A hírek tele vannak a világszerte történő borzasztó atrocitásokkal, melyek miatt úgy érzed, elmerülsz a sötétségben. De ha megtanulod az energiagyógyítást, akkor el tudsz határolódni érzelmileg mások szenvedésétől. Jó hír, hogy egyre több gyógyító van, akitől tanulhatsz.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL