KÖZÉRZET

5 életmentő jelzés, melyet a tested küld feléd - Ismerd fel őket!

A testünk egy rendkívül érzékeny „gép”, mely egészen apró elemekből épül fel. Amikor azonban valami helytelenül működik, üzenetet küld, mely az általános fizikai állapotoddal van összefüggésben. Rendkívül fontos felismerni ezeket a jeleket, ha azt akarod, hogy még időben nyakon csípd a betegségeket.

.

2. Fogak

A fogak túlzott romlása és az íny elváltozások általában a szív, a tüdő és a gyomor-, bélrendszer problémájára utalnak, ezért soha nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Gyulladás és ínyvérzés
Ha gyulladt az ínyed, vagy vérzik, az egyaránt lehet a jele ínybetegségnek, vagy cukorbetegségnek.

A fog repedése

A repedt fogak öregedési folyamatot jelölnek, de okozhatja a gyomorégés is. Ha azt tapasztalod magadon, hogy savas vagy, és a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsőbe, az károsíthatja a fogzománcot és a fogakat egyaránt. Ennek eredményeként meggyengülnek, és hajlamosak a repedésre.

Krónikus sebek a szájban

Ha megharaptad, vagy megégetted véletlenül a szádat, természetes, hogy seb képződik a szájüregben. Azonban ha a sebek nem gyógyulnak még 2 hét elteltével sem, érdemes azonnal orvoshoz fordulni, mert rákos megbetegedés előjele is lehet.

Lepedék, fájdalmas íny

Ha a lepedék túlságosan felhalmozódik a fogak között, az blokkolhatja az artériákat, és szívrohamot, stroke-ot okozhat. Tanulmányok szerint a gyakori fogínygyulladás egyik előjele lehet a szívproblémáknak, illetve az embolikus betegségeknek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL