KÖZÉRZET

5 dolog, amit a ráncaid mesélnek az egészségedről

A ránc az öregedési folyamat elkerülhetetlen része. Az idő múlásával a bőr vékonyabbá, szárazabbá és kevésbé rugalmassá válik, csökken a védekező képessége, kialakulnak a ráncok és a szem alatti karikák. Attól függően, hogy néznek ki, a ráncok lehetnek a szépség, a bölcsesség, a tudás és a növekedés jelei egyaránt, de felfedhetnek bizonyos dolgokat az egészségedről is.

 

Sok esetben a ráncok egy-egy potenciális egészségügyi problémára hívatják fel a figyelmet, azonban, ha egyszer azonosítottuk a problémát, találhatunk rá megoldást is. Íme, 6 dolog, amit a ráncok mesélnek az egészségedről:

 

 

 

 

2. Csökkent csontsűrűség (törékeny csontok)

A Yale Orvosi Egyetem egyik tanulmánya kimutatta, hogy összefüggés van a ráncok súlyossága és a csont sűrűsége között. Az egyik kutató szerint „A bőr és a csontok közös fehérjéket osztanak meg egymással, ezért az öregedés bőrváltozással és a csont minőségének romlásával jár.”  A kutatók állítják, hogy összefüggés van a ráncok súlyossága és az alacsony csontsűrűség között: „Úgy találtuk, hogy a mély ráncok az alacsony csontsűrűséghez köthetők. Ez a kapcsolat független az életkortól vagy a csonttömegre gyakorolt hatásoktól.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL