Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 betegség korai jelei, melyeket a legtöbb nő figyelmen kívül hagy

Szerző:
Szabó Anna
Ez az egy tested van ebben az életben, szóval ne vedd kézpénznek az egészséget. Ebben a cikkben olyan jelekre fókuszálunk, amelyeket elhanyagolunk, pedig valami fontosat árulhatnak el a testünkről. Nőként figyelj oda minden bekezdésre, hiszen jó tudni, éppen hogyan szolgál a szervezeted.

Az emberek egyedülálló lények abból a szempontból, hogy a túlélésükért akár a végsőkig küzdenek, így maradhatott fenn az emberiség olyan sok időn át. Ha változás történik velünk, ahhoz a helyzetünk és állapotunk szerint alkalmazkodunk.

Gondolj például a sok emberi találmányra, ami mind-mind azt a célt szolgálja, hogy megkönnyítse a mindennapjainkat, és hatékonyabbak legyünk. Ez az intelligencia és alkalmazkodókészség segítette át a fajunkat a nehéz időszakokban. Mindezek ellenére az emberek gyengeségére utalhat, hogy sokszor a testük által közölt jeleknek nem tulajdonítanak jelentőséget, és ezáltal olyan komoly betegségek jelei kerülhetik el a figyelmünket, amelyek egyébként azonnali orvosi beavatkozást igényelnének.
 

Menopauza utáni vérzés

Egyáltalán nem normális, ha vérzést tapasztalsz a menopauza elmúlta után. Mindenképp érdemes elmenned orvoshoz, hiszen bár, lehet, hogy semmi komoly oka nincs a vérzésnek, de sok esetben valamilyen fertőzés, vagy éppen rákos megbetegedés okozza azt. Nem érdemes elhanyagolni a kérdést. Hiszen jobb félni, mint megijedni, nem igaz?
 

közérzet egészség betegség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL