Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 betegség korai jelei, melyeket a legtöbb nő figyelmen kívül hagy

Szerző:
Szabó Anna
Ez az egy tested van ebben az életben, szóval ne vedd kézpénznek az egészséget. Ebben a cikkben olyan jelekre fókuszálunk, amelyeket elhanyagolunk, pedig valami fontosat árulhatnak el a testünkről. Nőként figyelj oda minden bekezdésre, hiszen jó tudni, éppen hogyan szolgál a szervezeted.

Az emberek egyedülálló lények abból a szempontból, hogy a túlélésükért akár a végsőkig küzdenek, így maradhatott fenn az emberiség olyan sok időn át. Ha változás történik velünk, ahhoz a helyzetünk és állapotunk szerint alkalmazkodunk.

Gondolj például a sok emberi találmányra, ami mind-mind azt a célt szolgálja, hogy megkönnyítse a mindennapjainkat, és hatékonyabbak legyünk. Ez az intelligencia és alkalmazkodókészség segítette át a fajunkat a nehéz időszakokban. Mindezek ellenére az emberek gyengeségére utalhat, hogy sokszor a testük által közölt jeleknek nem tulajdonítanak jelentőséget, és ezáltal olyan komoly betegségek jelei kerülhetik el a figyelmünket, amelyek egyébként azonnali orvosi beavatkozást igényelnének.
 

Erős menstruáció

Nem feltétlenül abnormális, ha néha erős a menzeszed, hiszen ennek köze lehet például az időjárás változásához, vagy ahhoz, milyen keményen edzel. Bár ezek nem ártalmas okok, bizony meglehet, hogy valami komolyabb áll az ügy hátterében. Lehet, hogy valamilyen állandó betegségnek vagy elváltozásnak a jele, ami a méheddel áll kapcsolatban. Ha a menzeszed több, mint egy hétig tart, akkor már erősnek mondható, főként akkor, ha mindez alhasi fájdalommal, és a betéten maradt vérrögökkel jár.
 

közérzet egészség betegség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL