KÖZÉRZET

4 spirituális gyógymód, ami nagyban segít, ha depressziós vagy

Amikor valakinél kialakul a depresszió, a mentális egészség kontrollálása nem a végcél. A depresszió ugyanis egy életre szóló harc, és pont, mint egy függőségnél, a visszaesés bármikor megtörténhet. Ezért hát érdemes elsajátítani ezt a 4 spirituális gyógyító technikát, melyek segítségedre vannak, amikor nagy szükséged van rá, és az életed részévé válhatnak. 

Ezek a technikák általában a depresszióval való megküzdést könnyítik meg, ugyanakkor általánosan elmondható, hogy bárkinek segítenek, aki spirituális és mentális egészségével szeretne összhangba kerülni. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ametiszt, a gyógyító drágakő

Megesik, hogy a fizikai állapot romlása nagyon megviseli a lelki egészséget is. Amikor érzed, hogy a szorongás kezd úrrá lenni rajtad, néhány percig masszírozd végig a halántékodat a kövekkel. Lassan, de biztosan kezdik majd enyhíteni a mentális feszültséget. Még jobb, ha magadon viselsz egy ametiszt karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, amit sosem veszel le. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL