KÖZÉRZET

4 spirituális gyógymód, ami nagyban segít, ha depressziós vagy

Amikor valakinél kialakul a depresszió, a mentális egészség kontrollálása nem a végcél. A depresszió ugyanis egy életre szóló harc, és pont, mint egy függőségnél, a visszaesés bármikor megtörténhet. Ezért hát érdemes elsajátítani ezt a 4 spirituális gyógyító technikát, melyek segítségedre vannak, amikor nagy szükséged van rá, és az életed részévé válhatnak. 

Ezek a technikák általában a depresszióval való megküzdést könnyítik meg, ugyanakkor általánosan elmondható, hogy bárkinek segítenek, aki spirituális és mentális egészségével szeretne összhangba kerülni. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ametiszt, a gyógyító drágakő

Megesik, hogy a fizikai állapot romlása nagyon megviseli a lelki egészséget is. Amikor érzed, hogy a szorongás kezd úrrá lenni rajtad, néhány percig masszírozd végig a halántékodat a kövekkel. Lassan, de biztosan kezdik majd enyhíteni a mentális feszültséget. Még jobb, ha magadon viselsz egy ametiszt karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, amit sosem veszel le. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL