KÖZÉRZET

4 ayurvédikus fűszer, mely megszünteti az emésztési problémáidat

Gyakran tapasztalsz emésztési problémákat - puffadást, görcsöket, székrekedést vagy éppen hasmenést? Ha a válasz igen, elképzelhető, hogy rendkívül érzékeny az emésztőrendszered a legkisebb mennyiségű méreganyaggal szemben is, ami gondot okozhat. Kevés annál kínosabb dolog létezik, mint amikor görcsöl a hasad, de nem tudsz éppen kimenni mellékhelyiségbe.

 

Szerencsére az indiai ősi orvostudomány, az Ayurvéda kifejezetten hatásos a krónikus emésztési problémákkal szemben is. Az Ayurvéda szerint három különböző anyagnak kell egyensúlyban lennie a testedben, a Vata (levegő/tér), a Pitta (tűz/víz), és a Kapha (víz/föld). Ha az alábbi fűszereket használod, egyensúlyt teremthetsz a testedben, és visszanyerheted egészségedet:

{KEPGALERIA}

3.    Ördöggyökér (Hing / Asafoetida)

Ne ítéld el a neve alapján, ez a fűszernövény bármelyik boltban kapható, de a fűszereseknél biztosan. Erős illató, de nyugtató hatású, csökkenti az emésztési zavarokat, a puffadást, a böfögést, a görcsöket, emellett kiváló Candida ellen és féregölő hatása is van.

Így használhatod: az ördöggyökeret használhatod a hagyma, fokhagyma helyett, mert hasonló ízű. Tegyél egy csipetet forró vízbe, ha hüvelyeseket, babot vagy tésztát főzöl, ugyanis elősegíti a szénhidrátok könnyebb emésztését.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL