KÖZÉRZET

11 jel, hogy nem vagy olyan egészséges, mint hiszed - Érdemes komolyan venni!

Az egészség furcsa dolog. Mindent megteszünk érte, ezért megfelelően étkezünk, mozgunk és eleget alszunk. A szervezetünk viszont, sajátos komplex módján, képes még így is meglepetéseket okozni. Mutatunk 11 olyan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagy teljesen egészséges – még akkor sem, ha egyébként minden azt igazolja. Ám ne aggódj, tippeket is adunk ahhoz, hogy helyrehozd a problémát. 

„Gyakorlatilag az emberi fiziológia minden aspektusának megvannak a szabályzó elemei,
visszacsatoló csatornái, és fejlesztő komponensei, amelyek egymássak kapcsolatban álló
gének ezereit működtetik… az emberi test egy hihetetlenül komplex rendszer sejt- és szervezeti szinten egyaránt”. – Dr. Joseph Kuhn

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Krónikus fáradtság

A kimerültség számos egészségügyi probléma miatt kialakulhat. A rövidtávú kimerültség általában akkor alakul ki, ha túl sokat dolgoztál, nem aludtál eleget, vagy sokat stresszelsz. A krónikus kimerültség azonban egy teljesen más történet.

Tipp: Vizsgáld meg alaposan az életviteledet és az alvási szokásaidat (légy őszinte magaddal). Tervezd meg úgy a napodat, hogy legyen egy 30 perces elcsendesedés alvás előtt; tartózkodj az alkoholtól és a nikotintól, és alkalmazz jó alvási higiéniát. Ha semmi nem segít, akkor ideje orvoshoz menned.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL