Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 jele annak, hogy a depresszió már kezelhetetlenné válik, és fel kell keresned az orvost

Szerző:
Szabó Anna
Ha időnként úgy érzed, hogy eluralkodik rajtad a szomorúság, az az élet természetes része. Ám, ha ez az érzés állandósul, és megakadályoz a napi tevékenységeid végzésében, akkor ez már bizony a depresszió tünete. A mai modern korban meg kell értened, hogy ez nem egy szeszély, és nem a te hibád, ez egy súlyos mentális állapot, amely gyakran kezelést igényel. 

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a tüneteket, amelyek arra utalnak, hogy depresszióban szenvedsz. Ha ez az állapot már két hete vagy még hosszabb ideje tart, és hátrányosan befolyásolja a szokásos napi tevékenységeidet (munka, szülői kapcsolat, baráti kapcsolatok, háztartási munkák), itt az ideje, hogy felkeresd az orvosodat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Rendellenes változások az étvágy terén

A depresszió egyik jele az étvágy csökkenése vagy az evés iránti érdeklődés hiánya. Ha az agyadban különféle negatív gondolatok cikáznak, elfeledkezel az evésről, vagy elveszíted az érdeklődésed maga az ételkészítés iránt. Más esetekben épp az ellenkezője történik, a depressziós állapot arra kényszerít, hogy sokat egyél, és nassolj. Az olyan érzelmek kavalkádja, amelyeket a depresszió eredményez, szomorúság, a jövőbeli pesszimizmus és az alacsony önbecsülés, arra késztetnek, hogy megpróbáld lenyugtatni ezt az érzelmi állapotot a nassolással.

közérzet egészség depresszió
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL