Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Szerző:
Szabó Anna
Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

  1. 1.    Egészséges étrend

A kiegyensúlyozott étrend megfelelő arányú szénhidrátot, fehérjét és zsírt tartalmaz, amely által az immunrendszer egészséges, így hatékonyan képes kivédeni a betegségeket. Hippokratész így mondta: legyen az élelmiszer az orvostudomány, és benne az ételek pedig a gyógyszer. Sokan támaszkodnak gyógyszerekre a betegségek elkerülése végett, de ha rostban gazdag az étrended és teljes értékű élelmiszereket fogyasztasz, természetes úton is megelőzheted a téli hónapokban a megbetegedéseket. Sokan nem tudják, hogy az immunrendszer 80%-a az emésztőrendszerben található, így az egészséges bélrendszer tulajdonképpen a kulcsa annak, hogy egészséges maradj. Ne feledd, egy erős immunrendszer bármilyen betegség ellen képes felvenni a harcot. Ha egészségesen táplálkozol, vagy a megfelelő étrend kiegészítőkkel turbózod a szervezetedet, búcsút inthetsz az antibiotikumoknak.

közérzet immunrendszer egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL