Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 dolog, ami történik a testeddel, ha elmarad a szex - Ne hagyd figyelmen kívül!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki előtt ismert, hogy sok dolog befolyásolja a szexuális életet – talán épp egy szakításon mész keresztül vagy éppen beteg a partnered. De az is lehet, hogy a gyerekek, a munka vagy csak simán az életed folyik olyan mederben éppen, ami miatt elmarad a szex. Valószínűleg mindenki átesik egy-egy ilyen cikluson a szexuális életét tekintve, de jó tudni, milyen következményekkel jár.

Gondolnád, hogy a tested „reagál” arra, ha elmarad a szex? Bizony így van, és van néhány igencsak kellemetlen velejáró reakció. Mentális problémák, például nehezen tudsz koncentrálni, depressziós leszel, de egészségügyi gondokat is okozhat, a szex hiánya tehát sokkal többről szól, mint hogy „kívánós” vagy. Most pedig megmutatjuk azt a 10 dolgot, ami akkor történik, ha elmarad a szex – ne hagyd figyelmen kívül ezeket:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

9. A hüvely falának rugalmassága gyengül

A szakértők szerint a hüvely falának rugalmasságát erősíti a kiegyensúlyozott szexuális élet, így annak elmaradása, vagy túlzott rendszertelensége pont az ellenkezőjét váltja ki.

közérzet szex
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL