PÁRHOROSZKÓP

NÉZD MEG, HOGYAN ILLESZ ÖSSZE PÁRODDAL!

NŐ HOROSZKÓPJA:
FÉRFI HOROSZKÓPJA:

OLVASS TOVÁBB!

KÖZÉRZET

5 aktív nyomópont a tenyereden, melyek szabályozzák a testedet - Ne hagyd ki, ha fáj valami!

A szervezet „másolata” a kezünkön található, tenyerünk megfelelő zónájához ugyanis minden szervünk és izmunk kapcsolódik. Amikor masszírozod, vagy stimulálod ezeket a zónákat, azzal jeleket küldesz az agyba, mely próbálja orvosolni az adott problémát. Mutatjuk az 5 legfontosabb reflexzónát a kezeden, melynek segítségével csökkentheted a fájdalmakat, vagy épp meg is szabadulhatsz tőlük.

REJTÉLY-MISZTIKANe kívánd a gyűjteményedbe őket! – 7 hátborzongató és veszélyes okkult könyv

Sokakat érdekelnek olyan dolgok, mint az okkultizmus, a mágia, az ezotéria és szívesen el is mélyülnek a témában. De vannak könyvek, amelyeket nem javallott elolvasni, a kezünkben venni a témában, főleg azért, mert ezek roppant veszélyes alkotások. Éppen ezért, ha lehetőséged is lenne rá, inkább ne szerezd be ezeket az okkult könyveket!

EZOTÉRIAMire vágyik ebben év végén a lelked? - Válassz egy kártyát, és máris kiderül!

A sorsod és jövőd csakis tőled függ. Ha a lelked óhajaira figyelnél, nem pedig arra, ami körülötted történik, akkor minden sokkal egyszerűbb lenne az életben. A baj az, hogy sokszor nem hagyjuk, hogy a belsőnk irányítson minket, nem figyelünk magunkra és a belső hangokra. Az alábbi kártyalapok segítenek abban, hogy felfedezd, mire van szüksége a lelkednek az év vége közeledtével.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL