HOROSZKÓP

Nyúl

Válaszd ki melyik napon születtél! Az aztékok évszázadok óta létező jóslása a Nap és a Hold segítségével megmutatja, mit tartogat számodra a jövő!
Nyúl

(Január) 11, 23 (Február) 9, 21 (Március) 5, 17, 29 (Április) 10, 22 (Május) 4, 16, 28 (Június) 9, 21 (Július) 3, 15, 27 (Augusztus) 8, 20 (Szeptember) 1, 13, 25 (Október) 7, 18 (November) 12, 24 (December) 6, 18, 30


A nyúl jele a Holdhoz kötődik, a nyulak hát sosem tudják meg, milyen az anyagi nehézség. Keményen dolgoznak, de mindig tudják, hol a pénz. Imádják a luxust, könnyen költekeznek. De azért azt is tudják, hogyan kell félretenni a biztonságos jövő érdekében.

A nyúl nem túl jó főnök, de jó tanácsadó, jó munkatárs. Jó üzletember, diplomata lehet. Kedves, barátságos amíg a körülötte levők is olyanok hozzá. Teli vannak energiával és mindig a jövőt tervezik.

A szerelemben nem túl hűségesek. Életében többször is szívesen vált társat és lakóhelyet. De a partnerével harmonikus és romantikus a kapcsolata, finoman bánik vele. De szép fokozatosan un bele a dologba, és ha beleunt, már nem megbízható többet. Inkább érzéki, mint szexi, ha valami t el akar érni, megharcol érte.

A szarvas, a kígyó, a jaguár, a kutya való mellé.


Vissza az Azték horoszkóp főoldalára »
  
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL