Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit tartokat a hétvége a csillagjegyeknek?

Szerző:
Szabó Anna
A kosnak most szinte bármi összejöhet, a baknak viszont inkább elmélyülésre van szüksége.

Kedves Kos!   

Ezen a hétvégén szinte minden lehetséges. Egyetlen dologra kellene nagyon odafigyelned: próbáld visszafogni indulataidat, és ha lehetséges, kerüld a konfliktushelyzeteket, mert akár komolyabb problémád is adódhat belőle. Jobban tennéd, ha inkább az egyszerűbb utat választanád a sikeres együttműködéshez.

Kedves Bika!   

Most a meghitt környezet, a vidámság, a kikapcsolódás lesz nálad központban. A szokásosnál jobban vágyódsz a családi fészek melegségére és a barátaid szeretetére. Kellemesen telhet el a nap, ha olyan elfoglaltságot választasz, ami javítja hangulatodat, érzelmeidet, és kedvedet.

Kedves Ikrek!   

A hangulatod ma nem lesz túl fényes, könnyen megharagszol, türelmetlenné válhatsz. Sajnos ma elég szerencsétlen leszel, főleg a közlekedésben érhetnek balesetek. Ezért fokozottabban kell ügyelned testi épségedre! Az autóban ülve figyelj, hiszen bármi baj történhet, ha idegeskedsz, és nem figyelsz oda.

Kedves Rák!   

Elhasználódott az energiakészleted. Szükséged lenne most egy kiadós pihenésre, kikapcsolódásra, hogy újult erővel láthass majd neki a jövő hét teendőinek. Sok feladat vár majd rád, ezért nagyon fontos, hogy fizikailag is felkészülj rá. Feküdj le, pihenj, tévézgess, vagy olvass el egy izgalmas könyvet.

Kedves Oroszlán!   

Ma alkalmas lehet a nap arra, hogy régóta halogatott ügyeidet elrendezd, elfeledett ígéreteket beválts, és rendet tegyél magad körül. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha ezeket letudtad, hisz már jó ideje nyomasztólag hatott rád ez az állapot. Ha most túl vagy ezen, sokkal könnyebb lesz a többi dolgot megoldani.

Kedves Szűz!   

Ezen a hétvégén nem lehetsz elég elővigyázatos. Megeshet, hogy hirtelen felindultságodban rosszul döntesz, vagy elkotyogsz valamit, amit nem kellene. Óvatosnak kell lenned mindenféle pénzügyi tranzakció folyamán és vigyázz nagyon az értékeidre! Mert ha valami baj lesz, a te magánéletedre is rossz fényt vethet.

Kedves Mérleg!   

Kellemesen töltheted a hétvégét, ha kimozdulsz egy kicsit és barátokkal, családdal veszed körül magad. Ne maradj egyedül, keresd mások társaságát és beszélgess sokat. Mondd el bátran mi bánt, és kérj segítséget, ha szükséged van rá. A barátaid biztos meghallgatnak, és adnak tanácsokat is, ha kérsz tőlük. Csak bátran!

Kedves Skorpió!   

Remek alkalom ez a hétvége arra, hogy önvizsgálatot tarts és átgondold teendőidet, feladataidat, egész eddigi életedet. Ma könnyen előfordulhat, hogy régóta gyötrő gondolatoktól szabadulj meg, vagy megoldj egy elhúzódó problémát. Láss neki és hidd el, hogy könnyebb lesz utána!

Kedves Nyilas!   

Azt sem tudod hirtelen, mihez kapj: szalad a lakás, sír a gyerek, átesel a macskán. Minden felbolydul ma körülötted és valahogy senki és semmi sem hagy neked szusszanásnyi időt. Alaposan kifáradsz majd, annyi felé kell egyszerre figyelned. Jobb lenne ha inkább kipihennéd magad, és jobban tudnál koncentrálni.

Kedves Bak!   

Jól esik kicsit elmélyedve tevékenykedned, ha csend és nyugalom vesz körül. Előfordulhat, hogy megszakad egy hosszú kapcsolatod, vagy egy új nem folytatódik tovább. Ne aggódj, ha most úgy érzed, magányos vagy. Ez egy rövid, átmeneti állapot csupán. Hamar túllépsz rajta, ne félj!

Kedves Vízöntő!    

Fokozottan ügyelj most az egészségedre, mert könnyen megbetegedhetsz. Elég izgatott vagy, és sok nehézség veszi a kezdetét ezekben a napokban. Táplálkozz egészségesen, fogyassz sok vitamint, folyadékot és mozogj rendszeresen! És ha már nincs mit tenni a baj ellen, akkor pihenj és hamar felépülsz!

Kedves Halak!   

Nagyon nehezen tudsz egy dologra összpontosítani. Nem tudsz megülni egyhelyben, tettvágyad van, de nem tudod pontosan, mit is kéne tenned. Pedig jobban tennéd, ha kicsit leülnél és magaddal is foglalkoznál, hisz erre mostanában nem nagyon jutott időd. Olvasgass, vagy töltsd el az időt valami hasznossal!

 

horoszkóp csillagjegyek hétvége
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL