Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit tartogat a hétvége a csillagjegyeknek?

Szerző:
Szabó Anna
Az oroszlán minden bajára gyógyír a család gondoskodása, míg a szűz ezúttal érdekembernek áll.

Kedves Kos!    

Teljesen levettek a lábadról. Még mindig őrülten kívánjátok egymást alkalmi partnereddel. Ravasz ötleteket eszelsz ki, hogy egész hétvégén együtt lehessetek. Ha szerencséd van, senki sem fog rájönni, hogy külön utakon jársz, és úgy térsz vissza a családi tűzhelyhez, mintha semmi nem történt volna.

Kedves Bika!    

A múlt heti gondolatok foszlányai kavarognak még a fejedben, de már látni véled a kivezető utat. Ámde ódzkodsz attól, hogy durva eszközöket vegyél igénybe, pedig csak így törhetsz utat a megfelelő irányba. Nem lenne jó megoldás, ha rossz kedvedet haza vinnéd, és otthon keresnél megnyugvást.

Kedves Ikrek!    

Bár ez a hétvégéd sok tekintetben kedvezőbb lesz, még mindig nem az igazi. Sok minden nyomja a lelkedet, és nem tudod, hogyan szabadulj meg a nyomasztó gondolatoktól. Még soha nem jutott eszedbe, hogy kiírod magadból? Az Ikrek az írásban is tehetséges, és lelki hasznot hoz számára az írása.

Kedves Rák!    

Valami baj van az egészségeddel. Kicsit fáj a fejed meg a hátad, úgy látszik, most minden összejön. A reggeli torna is csak fáraszt, abba is hagyod rögtön, ha egyáltalán elkezdted. Legszívesebben egész nap ágyban maradnál, de ha szükségét érzed, inkább menj el orvoshoz. Jobb megelőzni a bajt.

Kedves Oroszlán!    

Minden bajodra gyógyírt jelent családod gondoskodása, melyet csak akkor érzel tehernek, ha elégedett vagy magaddal. Ma melegséggel gondolsz hozzátartozóidra, akik nélkül aligha álmodhatnál fényes győzelmekről. Világos pillanataidban sokra értékeled kevésbé látványos erőfeszítéseiket.

Kedves Szűz!   

Utálod az érdekembereket, ennek ellenére most felhasználsz valakit azért, hogy elérd célodat. Kemény kritikát kapsz, sőt egyesek a hátad mögött kinevetnek. Kár volt eljátszani a bizalmukat, az egész nem ért annyit. Ne otthon töltsd ki bosszúdat, mert ennek már komoly következményei lehetnek.

Kedves Mérleg!    

A hirtelen elhatározások embere vagy, ami ezúttal szerencsét hozhat a munkádban. Gyorsan kell döntened, nem lesz időd fontolgatni, de ez nem is esik nehezedre, hiszen nem vagy halogató típus. Látszólag jelentéktelen ügyben kérik véleményedet, ám utólag kiderülhet, nagy dologról van szó.

Kedves Skorpió!    

Lecsillapodtak a kedélyek, megnyugodni látszik a légkör. Teljesen felesleges volt a pénzügyekkel előhozakodnod, hiszen úgyis tudtad, nem aratsz vele sikert. Annyit sikerült csupán elérned, hogy megosztottad a családot. Most aztán megint rád vár a feladat, hogy elvágd a gordiuszi csomót.

Kedves Nyilas!    

Fantasztikus ötleteid lesznek, egyik jobb, mint a másik. Ezt még irigyeid is kénytelenek elismerni. Munkád remekül halad, ismét joggal lehetsz elégedett önmagaddal. Fizikai állapotoddal azonban nincs minden rendben. Nem ártana, ha többet mozognál, egészségesebben táplálkoznál.

Kedves Bak!    

Váratlan, kellemes fordulatokra számíthatsz. Ez persze kis dolgokban merül ki - jobb lesz a dolgozat eredménye, mint gondoltad, egy utazási lehetőség bizonyossá válik -, de ezeknek is nagyon örülsz. Nem lehetetlen, hogy új fába vágod a fejszédet. Izgat az újrakezdés lehetősége, mint mindig.

Kedves Vízöntő!    

Újra megy minden, mint a karikacsapás. Eleven, segítőkész, találékony, figyelmes vagy. Egyszóval világhódító kedvedben vagy. A munkahelyi babérok után másfélékre vágynál. Ne tartson vissza, hogy a hétvége a pihenésé, menj társaságba! Efféle tündöklésre volna szükséged. Na és?

Kedves Halak!    

Alaposan fontold meg, mit és hogyan teszel. Olyan kérdésben kell döntést hoznod - méghozzá sürgősen -, melybe már többeknek beletört a bicskájuk. Helyzetedet súlyosbítja, hogy majdnem kizárólag megérzéseidre vagy utalva, hisz a szükséges információknak csak a töredéke áll rendelkezésedre.

horoszkóp csillagjegy hétvége
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL