HOROSZKÓP

Mit tartogat a hétvége a csillagjegyeknek?

Szerző:
Szabó Anna
Most kiderül!

Kedves Kos!   

Furcsa érzések kerítenek hatalmukba: romantika, melankólia, ábrándozás, elérzékenyülés. Lágy vagy, mint a viasz, ugyanakkor hajlíthatatlan, kizárólag azt teszed, amihez kedved van. A Kosnak most mindennél fontosabb, hogy megalkossa élete fő művét, és hálás azoknak, akik ezt méltányolják.

Kedves Bika!   

Ma szabadnap van, miért dolgozol mégis? Miért csak a munkán jár az eszed szakadatlan? Ráadásul mindenbe beleütöd az orrodat, mindent jobban tudsz. Kiállhatatlan vagy, igaz, nagyon kedvesen, de mégis. Estére tervezzetek valami jó kis programot kedveseddel, ahol kicsit kikapcsolódhatsz.

Kedves Ikrek!   

Hamarosan komoly problémáid lesznek, ha továbbra is olyan mohón veted magad az ételekre. Emlékezz csak vissza, milyen borzasztó érzés volt valamelyik reggel, amikor kitartó próbálkozásod ellenére sem sikerült belegyűrnöd magad nem is olyan régen vásárolt nadrágodba. Kicsit fékezd magad!

Kedves Rák!   

Túltetted magad a szürke hangulaton, ma viszont túl erőszakos, rámenős vagy. Ne ess egyik végletből a másikba. Ezt környezeted igencsak nehezen viseli hosszútávon. Ha valahova belépsz, azonnal rád figyelnek így is. Légy valamelyest visszafogottabb! Attól még nem veszítesz népszerűségedből.

Kedves Oroszlán!   

Ha egy jó befektetésben töröd a fejed, esetleg állásajánlatot kaptál, most komoly esélyed van rá, hogy fontolgatás után helyesen dönts. Alkalmas az idő lakás adás-vételre, telek- vagy nyaralóvásárlásra. Lehetőleg kirándulás, vagy kerti munka mellett engedd szabadjára gondolataidat.

Kedves Szűz!   

Kimerített a hét, és az sem meglepő, hogy fejfájással ébredsz. Ne szedj semmilyen gyógyszert, inkább mielőbb menj ki a szabad levegőre. Sétálj az erdőben, vagy ha ezt nem teheted, legalább a nagyváros forgatagában járj egyet. A természet szépsége nem csak felfrissít, hanem meg is nyugtat.

Kedves Mérleg!   

Rossz közérzettel ébredsz, és elhatározod, hogy ezt a napot a pihenésnek szenteled. Olvasgass, nézz tévét, de azért délutánra iktass be egy kis erdei sétát. A szép táj nemcsak esztétikai látványt nyújt. A nyugodt nap után hasonló este elé nézel. Add át magad az édes semmittevésnek.

Kedves Skorpió!   

Túl sok forog kockán ahhoz, hogy felelőtlenül ígérgess, és átgondolatlanul cselekedj. Még szerencse, hogy van, aki erre figyelmeztet. Hallgass rá, mert jól ismeri a tényeket, eléggé tapasztalt ahhoz, hogy hasznos tanácsokat adjon. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek kötelezettségeid.

Kedves Nyilas!   

Ha ma üzlettel foglalkozol, egykönnyen elbizonytalanodhatsz, mert olyan kérdésben kellene döntened, amiről nincs elég információd. Várj hétfőig, és akkor kérd ki üzleti partnered véleményét, tanácsát. Vágd sutba dolgaidat, és törődj önmagaddal. Fodrász, kozmetikus úgyis időszerű lenne.

Kedves Bak!  

Lendületes, ötletes vagy, de nem feltétlenül a munkában. Életvezetésedben jelentkeznek új vonások, melyek feloldják földhöz kötöttségedet. A szokásosnál többet költesz magadra, így ne csodálkozz, hogy hódolóid száma jelentősen növekszik. Fáradtságot nem kímélve nyűgözöd le környezetedet.

Kedves Vízöntő!   

Engedj családod unszolásának, és méresd meg vérnyomásodat! A város bármely pontján könnyűszerrel megteheted, és legalább megszabadulsz szorongásaid egyikétől. A kellemetlen esemény kellemesebbé válik, ha összekapcsolod némi kirakatnézéssel. Hiszen lassan itt a tavasz az üzletekben is.Életvezetésedben jelentkeznek új vonások, melyek feloldják földhöz kötöttségedet. A szokásosnál többet költesz magadra, így ne csodálkozz, hogy hódolóid száma jelentősen növekszik. Fáradtságot nem kímélve nyűgözöd le környezetedet.

Kedves Halak!   

Szívesen beleharapnál már egy hatalmas, pirosló paradicsomba, kertben termett, újhagymába, mosolygós barackba. Ezen jár az eszed, miközben a tavalyi aszott almát csócsálod nagy kelletlenül? Hiszen vitaminra vagy éhes, nem pedig ráncos bogyókra. Rozzantnak érzed magad és túlérzékenynek.

hétvége horoszkóp
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL