Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit tartogat a hét a csillagjegyeknek?

Szerző:
Szabó Anna
A szűz közönyös, a halaknak nem érdemes kalandba bocsátkoznia.

Kedves Kos!    

Szomjazod a sikert, mindennél jobban vágysz arra, hogy kitűnj a többiek közül. Ma ez a kívánságod teljesül. Karriered felfelé ível, már ismét magabiztosan képviseled érdekeidet. Kicsit talán lehetnél szerényebb is. Így elkerülhetnéd, hogy környezeted ?felfuvalkodott? jelzővel illessen. Légy előrelátó!

Kedves Bika!     

Hirtelen annyi jobbnál jobb ötleted támad, hogy alig vagy képes lejegyezni, néhány sorban rögzíteni őket. Még le sem írtad az egyik ötletedet, máris papírra tolakodna a következő. Még az is előfordulhat, hogy cégtulajdonosként nagy cégeket is térdre kényszerítesz kitartó és szorgalmas munkáddal.

Kedves Ikrek!    

Ne csodálkozz azon, ha fejfájással ébredsz, egész nap nyomott a hangulatod! Egészség szempontjából mélyponton vagy, ami nem feltétlenül jelent betegséget, legfeljebb gyengélkedést. Változtass az életritmusodon, kapcsolj takarékra, és így minden következmény nélkül átvészelheted az időszakot!

Kedves Rák!    

Kicsit jobban érzed magad, mint az utóbbi időben, de ez még nem minden. Pillanatnyi fellendülés csak, holnaptól nem biztos, hogy folytatódik. Nem tudod ilyen könnyen túltenni magad bizonyos problémákon. Csinálj valami hasznosat, nem ártana, ha lakásodban is körülnéznél. Légy körültekintő!

Kedves Oroszlán!    

Felvillanyoz egy új kaland reménye, a kiválasztott lény varázsának bűvöletében élsz. Az Oroszlán mindig szívesen adja át magát ennek az érzésnek, de a változatosság csak addig gyönyörködteti, amíg nem jár felelősséggel, és nem kockáztatja meglévő kapcsolatát, házasságát. Mérlegelj tehát!

Kedves Szűz!   

Igaz, hogy nem történik semmi, ami különösebben felkelthetné érdeklődésedet, de az a közöny, mellyel ma szemléled a világot, semmivel sem magyarázható. Feltétlenül kerüld a társaságot, különben személyes sértésnek veszik ezt a visszautasító magatartást. És ha végképp nem tudsz változtatni, sétálj egyet!

Kedves Mérleg!    

Nem lenne túl nagy baj, ha pihenéssel töltenéd ezt a napot, hogy ezzel is meghosszabbítsd a hosszúhétvégét. Szükséged van a pihenésre, a kikapcsolódásra, és a mostanában egyikben sem volt részed. Állandó zaklatásoknak vagy kitéve és egyébként is rengeteg a dolgod. Ha otthon maradsz, próbálj meg lazítani!

Kedves Skorpió!     

Igaz, a remények már csak a pislákolnak, de mégis láthatók. Ha csak 1 százalék esélye van annak, hogy fel tudod éleszteni, életre tudod kelteni, máris nyert ügyed van. A zászló ugyan most másnak áll, de a meccs nincs végleg lefutva, az utolsó pillanatig hajtanod kell. Ennek később hasznát fogod venni.

Kedves Nyilas!    

Jó taktika volt, hogy beavattad partneredet a gondjaidba. Így sokkal megértőbben viselkedik veled, így az is tapasztalhatod, milyen jó tanácsai vannak. Érdemes megfontolnod szavait. Társtalan Nyilasok vegyék észre, hogy akire oly régen számíthatnak a bajban, nem csak barátságra vágynak, hanem szerelemre is.

Kedves Bak!    

Egy apró figyelmességet képes vagy mindennél többre becsülni. Legszívesebben begubódznál otthonodba, oly jól érzed magad családod körében. Közös döntéseteknek nagy lesz a visszhangja. Példaként fogják emlegetni, azonban ne ragadj le egy elképzelés mellett! Fontos, hogy időben cselekedj!

Kedves Vízöntő!    

Minden csendes, nyugodt, talán még kissé unalmas is. Az eső egyhangúan kopog az ereszen, ettől még el is alszol. Ezért késve kezded a mai napot, viszont nem vesztesz vele semmit. Egész nap nem történik semmi, minden esetre jelen vagy. Este korán feküdj le, és olvass egy izgalmas könyvet!

Kedves Halak!    

Ma ne változtass semmin, ne bocsátkozz érzelmi kalandba, ne fogadj el vacsorameghívást, és semmiképp ne indulj hosszabb útra! Kerüld haragosaidat, így megóvhatod magad egy kirobbanó veszekedéstől. Ez a nap sajnos nem a te napod. Jobban teszed, ha korán otthonodba vonulsz és veszel egy forró fürdőt.

horoszkóp hét csillagjegyek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL