HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Október 3 - Október 9

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Ezen a héten besokallhatsz. Nem csak azt fogod érezni, hogy semmi sem jön össze, de mintha mások még szándékosan az őrületbe is akarnának kergetni. A probléma az többek között, hogy mindezt hagyod is. Ne engedd, hogy lábtörlőnek nézzenek vagy trambulinnak használjanak. Azt se hagyd, hogy belekeverjenek ügyes-bajos dolgaikba. Törődj a magad dolgával, mert van belőlük elég, és folyton csak halasztgatod őket. A jó hír az, hogy a hét második felében megismerkedsz valakivel, aki felvillanyozza a napjaidat. Kivéve, ha a párod lesz az, aki képes lesz ezt nálad elérni.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL