HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Október 3 - Október 9

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

A hét elején, ha keresed, megoldás fog nyílni a pénzügyeid rendezésére. Mostanában így is többet foglalkozol az anyagiakkal, mint kellene. Ne felejtsd, el, hogy nem kellene beleőrülni, már csak azért se, mert bármennyire is fontos, mindent nem kaphatsz meg általa. Márpedig manapság eléggé lecsökkent az élettered, és a pénzhajhászás mellett kevesebb időd jutott a párkapcsolatra, barátokra és egyáltalán arra, hogy élj. Ha nem akarod, hogy az élet elmenjen így melletted, változtatnod kellene. Illetve ne félj kimutatni az érzelmeidet akkor, amikor úgy érzed, itt lenne az ideje. Attól még nem leszel kevesebb, ha megmutatod másoknak, hogy érző lény vagy.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL