HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Október 3 - Október 9

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

Egy kis romantikát és szerelmet ígérnek neked a csillagok. Márpedig, ha ilyen szerelmes, ragyogó és optimista hangulatban leszel, még a művész oldalad és új életre kel. Ne lepődj meg, ha rád tör az ellenállhatatlan vágy, hogy alakítsd valamit magadon, hogy alkoss, kiéld a művészi hajlamaidat. Most úgy sem izgat komolyan semmi, játékos, könnyed és derűs a hangulatod. De légy óvatos, mert aki a föld felett jár, az könnyen le is zuhanhat. Arról nem beszélve, hogy a nagy álmodozás és rózsaszínködben tartózkodás alatt megfeledkezel a való életről és a körmödre égnek a feladatok és a kötelességeid elvégzése.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL