HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

A napokban mindent bosszantónak fogsz találni és szinte már az lesz az érzésed, hogy a Sors szándékosan tör állandóan borsot az orrod alá, és hogy nincs jobb dolga, mint téged folyamatosan akadályoztatnia és elgáncsolnia. Talán venned kellene a lapot, hogy a héten hanyagolni kellene bizonyos dolgok elintézést, mert esetleg nem most van itt az idejük. Ám akár azt is jelentheti, hogy meg kellene látnod, nem tudsz mindent egyedül megoldani, elvégezni és ideje volna félretenned a büszkeségedet és segítséget kérned vagy legalábbis engedned, hogy más vezessen. Akár emiatt is lesz a héten különösen kulcsfontosságú életedben a bizalom kérdése.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL