HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

Ez a heted olyan lehet, mintha csak egy romantikus regényt olvasnál. Lesznek benne randevúk, kérők, akik megpróbálnak elcsábítani és levenni a lábadról. Vagy meglévő szíved választottja visz ide-oda, vacsorázni vagy szórakoztató programokra, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat. Lesznek kellemes meglepetések, váratlan gesztusok és kicsit úgy érezheted, mintha minden és mindenki elbájolna. Érzelmileg csak úgy szárnyalni fogsz. És bár nem lesz hiány szenvedélyben, de egy-két heves vitában is részük lehetnek a pároknak, de semmi gond, mert ugyanolyan intenzív lesz a kibékülés is.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL