HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 21 - November 27.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

Skorpió

Eleinte egy helyzet, egy kis tény nevetségesen könnyűnek, banálisnak tűnik, de később bizony komoly kellemetlenséged származhat belőle. Éppen emiatt inkább előzd meg a bajt és vedd komolyan, mert ha félvállról veszed, megütheted a bokádat. Továbbá bármilyen hivatalos papírt keljen is aláírnod, jobban teszed, ha mindent kétszer és alaposan átolvasol, vagy utána érdeklődsz, nehogy később származzon belőle problémád. A hét második fele pedig remekül fog alakulni, érzelmileg és testileg a toppon leszel, mert látni fogod, hogy minden jól halad körülötted úgy, ahogy te tervezted.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL