Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Május 15. - Május 21.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Ezen a héten rettenthetetlen leszel és gond nélkül megoldasz minden létező problémát. Bár kétségtelen, hogy mindez kimerít és fáradttá tesz, de elégedetté is, hiszen sikerül egyenesbe hozni az életedet. Mindenestre légy óvatos, figyelj oda tested jelzéseire, nehogy a végén lebetegedj! A párban élőkre nyugodt és kiegyensúlyozott időszak vár, míg egyes Vízöntőket a lebukás veszélye fenyegeti, ha esetleg tilosban járnak. A karrieredben is szárnyalsz és bármilyen nehéz feladatot is adjanak neked, azt jó eredménnyel végzed el. Ha tudsz, akkor segíts be egyéb területeken is, nem baj, ha a felettesed látja, hogy a munkahelyed aktív és hasznos tagja vagy.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL