HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 19. - Június 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

 Kos

Egy régi nagy szerelmed, vagy akár maga az exed kezdhet kísérteni. Ne is gondolkozz azon, hogy újra kezded vele, mert ő már lejárt lemez, el kell engedned. Nem kell utálnod se, egyszerűen ne törődj vele többé, különben nem fogod tudni beengedni az újat az életedbe. A párok élete legalább viszont kiegyensúlyozott és idilli. Azt pedig ne hagyd, hogy a munkahelyi csalódás lehúzzon. Ha valami nem jött össze vagy esetleg dorgálást kaptál, annyi baj legyen. Okulj belőle vagy gondolj arra, hogy legközelebb összejön. Különben is el kellene fogadnod azt, hogy te sem vagy tökéletes és néha hibázhatsz.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL