HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 30. - Február 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

Kísértést érezhetsz arra a héten arra, hogy kimondj, elmondj bizonyos dolgokat, de ne jobb lenne, ha nem tennéd, mert később mások ellened fordítanák. A napokban komoly karmikus változások kezdődnek nálad, jobb lenne, ha ezekre koncentrálnál. Éppen ezért lehetőség szerint csökkentsd a feladataidat és ne vállalj újabbakat. Talán emiatt is leszel a hét közepén igazán szeszélyes, ezért ne is csodálkozz azon, hogy mások őszintén megmondják, hogy gorombán viselkedsz. Ugyanakkor felbukkanhat valaki a múltadból vagy legalábbis egy olyan személy, aki érzelmileg felkavar, de légy vele elsőre óvatos, mert lehet, hogy a látszat csal!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL