Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 30. - Február 5.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Kos

Könnyíts a lelkeden és mondd el a megfelelő személynek azt, ami zavar és fáj. Persze próbáld meg lehetőség szerint a megfelelő helyen és időben tenni, ha azt szeretnéd, hogy célba érjen a mondani valód. Másfelől nagy szükséged is lenne erre a beszélgetésre, mert a továbbiakban segítenek neked tisztán látni. Továbbá, ha van valami, amire választ szeretnél a kapni, azt a héten meg is kapod, de megint csak abban az esetben, ha jó időben és helyen teszed fel a kérdésedet. Ha most nem tudnád hol van ez a hely, akkor se aggódj, mert a csillagok elvezetnek oda. Ugyanakkor légy figyelmes, mert valaki meg akar téveszteni téged. Hogy ki az, hamaros fény derül a személyére! Végül fordíts figyelmet arra, hogy kinyomozd az egymásnak ellentmondó információkat.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL