HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 23 - Január 29.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

Mostanában sokat merengsz a múlton. Akarva-akaratlanul is feltörnek benned bizonyos emlékek. Úgy érzed jelentése van ennek, hogy most emlékezni kezdtél ezekre. Talán még egy régi szerelmeden vagy barátodon is sokat jár az eszed és azon, hogy fel kellene melegítened vele a kapcsolatodat. Nyugodtan meg is teheted ezt, de mindig készülj fel a várható következményekre. Meglehet, hogy sikerül rendezned múltbéli ügyeiteket, de az is lehet, hogy nem. Továbbá több dologban is ugyanígy léphetnél, ha úgy éreznéd, attól helyre állna a lelki békéd. Így ha megvallani valód van valakinek, ne fogd vissza magad.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL