HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

Zavar van az erőben, legalábbis közted és a kedvesed között. Nem igazán vagytok egy hullámhosszon. Egyre kevesebbet kommunikáltok és valószínűleg ezek is okozzák a bajokat, mert könnyen félreértitek egymást. Tisztán és őszintén kellene beszélnetek egymással, különösen az eltitkolt gondjaitokról. Állj készen a megbocsátásra és arra, hogy türelmes legyél az ünnepek alatt és mutass békülő gesztusokat a párod irányába. Sokkal nyitottabbnak kellene lenned felé és engedni, hogy közelebb kerüljön hozzád. De ha már félreértéseknél tartunk, sajnos rá kell döbbened arra, hogy valaki, aki amúgy kedves veled, egyáltalán nem őszinte.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL