HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 12 - December 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

Már a hét elején tiszta káosz lesz a fejedben. Emiatt viszont figyelmetlenné és kapkodóssá válhatsz, ráadásul többet hibázhatsz a munkádban a megszokottnál. Mielőtt csak még több kárt okoznál magadnak, meg kell fejtened a felbolydulásod okát és tisztázni kellene a gondolataidat. Szedd pontokba mit akarsz a héten elérni és haladj célirányosan. Ugyanilyen pontossággal tervezd meg a párkapcsolatodat is. Most már komolyan ideje volna annak, hogy szórakozni, élni menjetek, kimozduljatok otthonról, és eleve több időt szánjatok egymásra. Ezek hiányában rohamosan laposodni kezd a kapcsolatotok.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL