HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 12 - December 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Kos

Rengeteg a dolgod, hegyekben állnak az elintéznivalóid. Most még azok a feladatok is visszaköszönnek, amelyeket korábban a szőnyeg alá söpörtél és halogattál. Ha már így alakult a helyzet, ne próbáld meg őket újra eldugni, inkább szabadulj meg tőlük, még akkor is, ha úgy érzed, csak rabolják az idődet vagy semmi kedved hozzájuk. A hivatalos ügyek elintézéséről se feledkezz meg! De talán legalább az örömödre szolgál, hogy nem maradnak el a sikerek. Minden befektetett idő és energia meg fog térülni. Lehet, hogy nem azonnal, de hosszú távon mindenképpen pozitív jellegű eredményeket könyvelhetsz el.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL