HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Augusztus 14 - Augusztus 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

 Nyilas

Korábban elszúrtál valamit, vagy lemaradtál valamiről. Légy hálás, mert kapsz egy második esélyt az élettől, de ezt már jó lenne nem elszúrnod vagy lemaradnod róla, mivel valószínűleg nem lesz több ilyen. Ez lehet szerelemmel vagy éppen karrierrel, az álmoddal, a vágyaddal kapcsolatos dolog is. Még az utazás lehetősége sem kizárt. Fontos, hogy a döntésnél elsősorban saját magadra gondolj. De sajnos lesz egy kis üröm az örömben, mert kénytelen leszel valakitől búcsút venned, akár szakítás okán vagy mert az illető elköltözik, de legalábbis valamilyen szinten eltávolodik tőled.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL