HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 3. - Április 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Halak

A héten te lehetsz önmagad legnagyobb ellensége és egyben legjobb barátja is. Ezzel arra céloznak a csillagok, hogy most egyedül neked kell meghoznod a döntéseidet, és csak önmagadra támaszkodhatsz. A szingliknek pedig észre kellene venniük, hogy bennük van a hiba és akarva-akaratlanul de viselkedésükkel ők üldözik el udvarlóikat. A párkapcsolatban élők viszonya még szorosabb lesz az eddigiekhez képest, akár azon okból kifolyólag, hogy egyikük egy komoly lépésre szánja el magát a másik féllel szemben. A munkahelyükön pedig csak arra koncentráljanak, hogy behozzák a lemaradást és lehetőleg kerüljék el a munkahelyi vitákat.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL