HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 3. - Április 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

Ez a hét is kemény munkával fog telni a számodra. Természetesen a velük járó sikerek sem maradnak el és végre az egyik projektedben még egy nagyobb áttörést is elérhetsz. Érthető, ha a hét végére már csak egy kis magányt fogsz kívánni. Lehet ezt is kellene tenned, elvonulni, mert egész héten a legváratlanabb helyzetekben rúgod össze a port a pároddal méghozzá minden kis csekélységen. Nem csak, hogy nem vagy vele egy hullámhosszon, de ráadásul türelmetlen és gyanakvó is vagy vele szemben. Kivételesen te vagy a ludas, érdemes lenne ezt észrevenned és változtatnod a párodhoz való hozzáállásodon.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL