HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 3. - Április 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

Rendkívül nyugodt és békés napok elé nézel. Érdemes is lenne kihasználnod és elővenni az eddig halogatott tevékenységeket és azokat, amelyekre sosem volt időd. Természetesen a kapcsolatidat is most kellene ismét formába hoznod és fellendítened, illetve megkeresni azokat, akiket egy ideje elhanyagoltál. De még a nagy békességben is előfordulhat, hogy képes leszel felfortyanni és összetűzni a kedveseddel, illetve a munkatársaiddal. Ilyenkor próbáld meg mielőbb lerendezni a vitát, nem jobban belemenni. Kerüld a sértegetést és a korábbi sérelmet felhozatalát. Mint ahogy próbálj meg másokat nem kioktatni. Ezt leszámítva ismét ígéretes hét elé nézel karrier tekintetében.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL