HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 24. - Április 30.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

A héten nem igazán találod majd a közös nevezőt másokkal és egészen jelentéktelen dolgokon is képes leszel összeveszni. Főleg, hogy a kapcsolatodban törés keletkezik. Történik valami, ami megkérdőjelezi az egész párkapcsolatodat. Ám a dolog még helyre hozható, ám az egy kemény kétemberes munka lesz. A szinglik is úgy érezhetik, hogy elszalasztanak egy ideális partnert, de csak akkor, ha hagyják! Általánosságban is elmondható, hogy a sors nagyobb erőfeszítések megtételét várja a Nyilasoktól. Mindemellett sajnos a munkájukban is kényelmetlenségekre kell számítaniuk.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL