HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 24. - Április 30.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Szűz

A héten kifogásolni fogod, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy azt szeretted volna. Hidd el, nem a terveiddel van gond, hanem valószínűleg a megválasztott úttal vagy módszerrel és a csillagok így kívánják elérni, hogy változtass rajta. A párban élőknek érdemes a kedvesükhöz fordulni segítségért, illetve támaszért, tőlük megkaphatják azt, amire egy ilyen nehézkes helyzetben szükség van. Szükséged is lehet a vigaszára, mert a munkahelyeden megsérthetnek, kritikával illethetnek, amit túlságosan a szívedre veszel. Hajlamos leszel sokkal negatívabban látni a helyzetedet, mint amilyen valójában.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL