Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Lássuk, mit tartogat ez a hét a csillagjegyek számára! 2024.01.15-21.

Szerző:
Szabó Anna
A Bak a karrierjére összpontosít, míg a Rákoknál a párkapcsolat kerül előtérbe.

Ezen a héten a Bak hatására a Kos jobban összpontosít a karrierre és a hosszú távú célokra. Ne felejtsd el egyensúlyba hozni ezeket az ambíciókat a Vízöntő innovatív energiáival, amelyek a láthatáron vannak! Az első negyed Hold a hét közepén arra késztet, hogy határozott lépéseket tegyél a törekvéseid felé.

A Bika, ahogy a Jupiter áthalad a jegyén, az optimizmus és a személyes fejlődés növekedésének hullámát érezheti. A hét későbbi szakaszában a Bakból a Vízöntőbe való átmenet arra ösztönöz, hogy szélesítsd a látóköröd és új ötleteket is elfogadj. 

Az Ikrek ezen a héten ihletet kap, hogy mélyebbre ássa magát az intellektuális törekvéseiben. A Bak energiája a tanulásra helyezi a hangsúlyt, míg a Vízöntő közelgő érkezése felkelti a kíváncsiságot a nem szokványos tudás iránt. A hétvégi Ikrek Hold a természetes kíváncsiságodhoz igazodik.

A Rák számára a kapcsolatok és a párkapcsolatok kerülnek a fókuszba. A Bak Nap rávilágít, hogy biztonságra van szükséged a kapcsolatokban, de a Vízöntő jegyébe lépve számíts arra, hogy elmozdulás következik be a közös jövőképek keresése felé!

Oroszlán, a figyelmed most a személyes célok és a felelősség egyensúlyának megteremtésére irányul. Ahogy a Nap a Vízöntő jegyébe lép, vonzást fogsz érezni a közösségi részvétel és a humanitáriánus ügyek iránt. Ez a hét kihívást jelent, hogy megtaláld a harmóniát az egyéniséged és a szélesebb társadalomhoz való hozzájárulásod között.

horoszkóp heti horoszkóp
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL