HOROSZKÓP

Különleges tavaszi napéjegyenlőség horoszkóp - Tudd meg, mi vár rád ebben az időszakban!

Szerző:
Szabó Anna
A tavaszi napéjegyenlőség az az időszak, amikor a Nap elhagyja a Halakat és belép a Kos házába. Az északi féltekén egyre hosszabbak lesznek a nappalok. Lényegében ez a tavasz első napja. Március tele van a Nap energiájával, yang energiák áradnak szét, amit már az ókori Egyiptomban is ismertek. Ez az időszak tehát kiváló arra, hogy beteljesítsd az álmaidat.

 

Ilyenkor rügyeznek a fák, éled a természet, zöldellni kezd az erdő és megjelennek a madarak is. Fészket raknak, a méhek pedig beporozzák a virágokat. Tudd azt, hogy nagyszerű dolgok várnak rád ebben az időszakban, és fontos küldetésed van az életben. A Nap a te univerzumod központja, amely az életet adja. Te is hasonló erővel bírsz, teljesítsd be azt, amiért erre a világra születtél.


Keresd ki a csillagjegyedet, és tudd meg, mi vár rád a tavaszi napéjegyenlőség ideje alatt, és az azt követő időszakban!

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL