HOROSZKÓP

Ismerd meg a mianmari-burmai állatövedet, és tudd meg, mit mond rólad

A burmai csillagjegyek az ősi bölcs mianmari (korábban burmai) szerzetesek találmánya. Ezt az asztrológiai rendszert a kozmikus világ mélyreható megértésével alkották meg, majd beépítették ezt a tudást az ég és az állatvilág megfigyelésébe. Az asztrológia ezen ősi ágát Mahabote néven is ismerik. A Mahabote kifejezés „kis hajót” vagy „kis kulcsot” jelent, valószínűleg azért, mert ez a nagyobb hindu asztrológiai rendszer kisebbik ága.

A mianmari asztrológia a 8-as számra épül. A 8-as szám energiája kozmikus egyensúlyt biztosít, az isteni egyensúly frekvenciáján rezonál. Erről a számról többször hallani, hogy visszatükrözi a harmóniát az energiában, hogy eltérítse a kiegyensúlyozatlanságot és megtartsa az összhangot.


Ahhoz, hogy tanulmányozhasd a csillagjegyedet, csupán azt kell tudnod, hogy a hét melyik napján születtél. Az alábbiakban összegyűjtöttük a Mahabote állatövek legalapvetőbb jellemvonásait.


A mianmari-burmai asztrológia nyolc eleme


• 8 bolygóenergia

• A hét 8 napja

• 8 bíboros útmutatás

• 8 burmai állatövi jel


A nyolc alapvető energiával összhangban megtanuljuk, hogy az ősi burmai asztrológiai rendszer hét bolygón (a hindu asztrológiában látható) és Rahun alapul. Rahu az egyedüli, amely nem bolygó, hanem egyfajta égi jelenség. A szó szoros értelmében a Rahu a napfogyatkozás pillanatában a Föld, a Nap és a Hold közötti metszéspont. Asztrológiai szempontból tehát Rahu a burmai állatövi rendszer láthatatlan bolygójaként szolgál, így jön létre a 8 bolygó energiája.


A Mahabote a hét nyolc napján is alapul. Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy miért 8 napot említünk, amikor egy hét mindössze 7 napból áll. A mianmari ősi szerzetesek két napra osztották a szerdát, ami annyit tesz, hogy van a szerda reggel (0-12 óráig), és van a szerda délután (12-24 óráig). A szerda délután már egy következő napnak számít, így jön ki a heti 8 nap.


Attól függően, hogy mely napon születtél, más és más állatövi jegybe tartozol. Az alábbiakban a napokat találod, neked csak ki kell választanod azt, amelyen születtél!

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL