HOROSZKÓP

Indián horoszkóp

Az indiánok az állatok természetrajza alapján következtetnek az emberek horoszkópjára. Szerencsére sikerült megszereznünk a rézbőrűek jövendölését. Nézzük meg, mit ígérnek számunkra…
Sólyom (március 21. - április 21.)

Gyors, tevékeny, könnyen alkalmazkodik a változásokhoz. Nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek, de hát egy-egy lecsapás előtt a sólyom is terepszemlét tart. Ideális partnere: a Cinege, aki idővel megtanítja, hogyan mozogjon kényelmesen a földön (hogy ott is olyan kecses legyen, mint az égen).

Mit hoz a jövő?

Télen a természet álomba merül: visszavonulnak a ragadozó madarak is. A Sólyom jegyében születettek is lelassulnak, ezért vállalj kevesebbet. Továbbá kerüld a sólymokat mindig is fenyegető veszélyt: ne merülj el a részletekben.


Majom (április 22 - május 21.)

Találékony, ötletes, főként kézügyességével tűnik ki. Őseleme a föld, ezért biztos, szilárd támaszt keres a világban. A Majom számára egy Kígyó a legmegfelelőbb pár. Akadályt nem ismerő bátorsága és leleményesség lenyűgözi a Kígyót, akinek rajongása csak erősebbé teszi a Majmot.

Mit hoz a jövő?

Meglepetésekre számíthatsz. Ám munkahelyeden és a magánéletben is légy résen! Az éved egyértelműen jól fog zárulni.


Mókus (május 22. - június 21.)

Érzékeny, gyors, figyel környezete legkisebb rezdülésére is. Rendkívül mozgékony, tele van energiával. Hozzá illó társa a Bagoly, tőle megkapja a biztonságot, amire a Mókus mindig is vágyik.

Mit hoz a jövő?

A tél fordulópont lesz az életedben. Energiádat most ne új célok, ötletek kidolgozására fordítsd. A szerelemben szerencséd lesz. Új partnered gondoskodik róla, hogy felhőtlen boldogságban köszöntsd majd „igazi” évszakodat, a tavaszt.


Papagáj (június 22. - július 22.)

Alapvetően vidám, szereti a társaságot, ragaszkodik a családjához. Jó érzéke van a pszichológiához, ösztönösen segít a barátain. A Papagáj párja a Lúd: mindkettőjüknek mérhetetlen a türelme. Ez boldogságuk záloga.

Mit hoz a jövő?

Egy ideje kedvezően alakulnak dolgaid, ha ügyes vagy, meglovagolhatod szerencsédet. Érzelmi és szakmai téren is ragadd meg a lehetőségeket! Ne feledd: a Papagáj igazi évszaka a nyár lesz.


Hal (július 23. - augusztus 22.)

Imádja a csillogást, a fényt, az év legvilágosabb hónapja az övé! Jól alkalmazkodik a körülményekhez, kedveli a luxust, szereti a mozgalmas életet. A Halhoz legjobban a Csiga illik, aki el is várja partnerétől a csillogást.

Mit hoz a jövő?

Nehéz tél vár a Halakra. De ne csüggedj, ahogy kitavaszodik, rendbe jön minden, vár a szerelem, elmúlnak a munkahelyi gondok.


Kutya (augusztus 23. - szeptember 22.)

Töprengő, gondolkodó lény. Megfontolt, mások számára túlságosan is komótos. Leginkább csak saját magára számít. A Kutya társa a Róka, segítségével ugyanis sokkal könnyebben feloldódik a társaságban, könnyebben megszabadul gátlásaitól.

Mit hoz a jövő?

Itt a nyugalom és a pihenés ideje. Egy időre hagyj fel a család és a batárok istápolásával. Ne vedd mindenki baját a válladra, gondolj egy kicsit magadra is. Csak így fog jól záródni az éved.


Cinege (szeptember 23. - október 22.)

A Cinege, akárcsak minden madár, egyszerre tartozik az éghez és a földhöz is. Energiájának nagy részét a szelek és ellenszelek közötti lavírozással tölti. Bőkezű, bátor és hisz a csodákban. Jó üzleti érzéke van. Igazi társa a Sólyom, tőle ugyanis energiát kap elképzelései, tervei megvalósításához.

Mit hoz a jövő?

A viharok elmúltával nyugodtabb idők következnek. Bár szinte semmi sem sikerül úgy, mint ahogyan szeretnéd, mégis megkönnyebbülten lélegezhetsz fel így az év vége felé. Előbb-utóbb rendezed életedet, megszabadulsz a gondoktól.


Kígyó (október 23. - november 22.)

Sohasem akkor és sohasem úgy valósítja meg elképzelését, ahogyan szeretné. Ez azonban nem szegi kedvét, sőt: a Kígyó sokkal többre képes, ha akadályokba, nehézségekbe ütközik. Szívesen és érdeklődve hallgatja mások tanácsát, főként párjának, a Kutyának a szavára ad igazán.

Mit hoz a jövő?

A Kígyók ősszel érzik jól magukat a bőrükben. Az ősz azonban mindjárt elmúlik, átveszi helyét a hideg tél. Mivel szereted a kihívásokat, így is számos szakmai és személyes siker vár rád.


Bagoly (november 23. - december 21.)

Éjszaka él, ezért azt is észreveszi, amit mások egyáltalán nem. Jók a megérzései, gyorsan „kapcsol”. Zárkózott, gyakran hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy valódi barátra leljen. Igazi partnerre a Mókusban találhat.

Mit hoz a jövő?

A tavasz, a nyár sohasem kedvez a Baglyoknak. Ez azonban még odébb van. Télen elnyeri lelki egyensúlyát, rendeződnek kapcsolatai, sikert siker követ otthon és a munkában egyaránt. Vigyázz, hogy az új év elején nehogy megint hullámvölgybe kerülj majd!


Lúd (december 22. - január 20.)

Kitartó, állhatatos mindenben. Fél az ismeretlentől, ezért sokszor türelmetlen másokkal, képtelen elfogadni barátai gyengéit. A Mókus éppen ezért lehet hasznos társa a Lúdnak: mellette ugyanis megtanulhatja, mit jelent a rögtönzés, a nagyvonalúság.

Mit hoz a jövő?

A Lúd évszaka a tavasz lesz, ekkor bebizonyíthatja, mennyire kitartó. Amikor a többiek fáradtak, a Lúd erőre kap. Az év vége a várva várt erőpróbák igazi kezdete.


Csiga (január 21. - február 19.)

A legfontosabb, hogy hasznosnak érezze magát, segíthessen másokon. Vidám természetű, kedveli a társaságot. Egy Csigának a Hal a legmegfelelőbb társ: együtt ugyanis csodákra képesek.

Mit hoz a jövő?

A tél nem különösebb öröm a Csigának. Ám tavasszal erőre kap. Nagytakarítás, rendrakás, segítés az ismerősöknek, baráti kirándulások – olyan programok, amelyeken a Csigák igazán jól érzik magukat.


Róka (február 20. - március 20.)

Meglehetősen heves, érzelmeiben szélsőséges. Sokszor ezért is magányos. Lelke mélyén érzékeny. Ha szeret, érzelme egy életre szól. Többek között a magányosság hozza közel egymáshoz a Rókát és a Kutyát. Ketten elég erősnek érzik magukat, hogy szembenézzenek a világgal.

Mit hoz a jövő?

A tél nyugodt és csendes, érzelmi és szakmai válságoktól mentes lesz. A legfontosabb, hogy félrevonulásoddal, érzékenységeddel ne rontsd el a családi ünnepeket. Mert mikor máskor engedhetnéd közel magadhoz azokat, akiket szeretsz, ha nem ilyenkor?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL