Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Íme, mit tartogat a hét a horoszkópoknak!

Szerző:
Szabó Anna
A nyilasnak az idő pénzt jelent, nem is keveset. A bak azonban legyen kitartó, mert egyelőre hiába számít a meggazdagodásra.

Kedves Kos!  

Enyhültebben gondolsz vissza az elmúlt napokra, de különösebb örömet nem találsz semmiben. Családoddal, partnereddel is morózus, kötekedő vagy. Jóllehet éppen az ellenkezőjéhez lenne kedved. Az összetűzések nem igazán komolyak, és akik ismernek, hozzászoktak már. Elfogadnak, mert szeretnek.

Kedves Bika!   

Egy jelentéktelen, így utólag visszatekintve, mosolyt fakasztó összekoccanás után egész napod könnyed, derűs. Magától értetődően, mégsem elbizakodottan fogadod az elismerést jól végzett munkádért. Egyfajta barátias légkör jellemző munkahelyedre. Talán egy görbe este is vár még rád.

Kedves Ikrek!  

Túlságosan élesen válaszolsz egy megjegyzésre, és valakinek tönkreteszed az egész napját. Még csak lelkiismeret-furdalásod sincs miatta. Gondolj arra, hogy amikor veled jártak el hasonlóan, milyen rossz érzés volt. Tán még nem késő menteni, ami menthető. 

Kedves Rák!   

Hangulatod kissé visszafogott, mondhatni álmodozó. Pedig mindössze csak lustább vagy az átlagosnál. Sok minden történt, jó visszatekinteni az eseményekben gazdag napokra. Lassú, lomha vagy ma, de ebből semmi károd nem származik.

Kedves Oroszlán!   

Elérkezettnek érzed az időt, hogy hatalmadat megszilárdítsd, és újra bizonyosságát add annak, hogy vezetésre termettél. Csakhogy semmi sem lehetetlen annak, aki másoknak dirigál. Téged sokan tisztelnek, de mindig felbőszítenek azok, akik nem borulnak a lábad elé. Őket sem kell felfalni!

Kedves Szűz!   

A hét első munkanapja üdvözlésül megviccel. Lekésel valamiről egy közlekedési dugó miatt, viszont összehoz a sors egy üzletemberrel, akinek a tiédhez hasonló, remek ötletei vannak. Nem is bánod ezt a változást, de azért az estéd legyen a szerelmedé! Valószínűleg itt is sikert aratsz majd.

Kedves Mérleg!   

Csak a költekezés terén tanúsítasz mértékletességet, de azt túlzásba is viszed. Partnereddel ez állandó problémátok. Nem vagytok olyan rossz helyzetben, hogy nap, mint nap számadást kellene készítened a kiadásokról. Engedélyezz egy kicsit több szabadságot mind magadnak, mind kedvesednek!

Kedves Skorpió!   

Számos olyan lehetőség merült fel, amit nem szabad kihagyni, amelyekkel foglalkozni kell. Meg kell azonban válogatnod azt, hogy ezek közül melyekkel foglalkozol most, és melyeket halasztasz egy későbbi időpontra.

Kedves Nyilas!   

Ha ma többet beszélsz a kelleténél, kellemetlenségeket okozhatsz önmagadnak, sőt még valaki olyannak is, akinek pedig igazán nem akartál ártani. Sok beszéd helyett inkább azon légy, hogy mielőbb végezz fontos feladatoddal, mert ebben az esetben az idő pénzt jelent. Ráadásul nem keveset!

Kedves Bak!   

Az a szó, hogy "akarom", nagyon sok mindenen átsegít. Bármilyen vállalkozásba kezdesz azonban, most ne várj azonnal eredményt. Gyors meggazdagodásra hiába számítasz, hisz amit kiagyaltál, csak perspektivikusan hoz eredményt. Pénzt, értéket ne adj kölcsön! Hosszú idő múlva térnének vissza hozzád.

Kedves Vízöntő!   

Nem tudsz szabadulni kételyeidtől. Mivel bizonytalan vagy, mindent sértésnek, minden megjegyzést támadásnak érzel. Mintha a nap is azért sütne, hogy téged dühítsen. Nincs más hátra, gondold végig, mit is teszel, és mit szeretnél tenni. A számvetés most nem lesz eredménytelen.

Kedves Halak!   

Fejfájás? Migrén? Gyomorgörcs? Biztató kilátások. Reménykedj abban, hogy az egyikkel megúszod, és a rontó erők nem intéznek általános támadást ellened. Semmi esetre se tömj magadba marokszámra pirulákat, mert csak súlyosbítanád a helyzetet. A jövőben viszont nem ártana egészségesebben élni.

horoszkóp csillagjegy
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL